Уважаеми пациенти,

предвид създала се ситуация отлагаме всички планови манипулации. Спешните случаи и контролните прегледи се приемат след записване на час на тел.: 0889 522 938

 

За кабинета


Дейност


лечение и профилактика на всички дентални заболявания

естетична дентална медицина и избелване на зъби

ортодонтия

обучение и инструкция в правилна орална хигиена според индивидуалните нужди

изработка на профилактични програми според индивидуалните нужди

кабинетът работи по НЗОК

Кабинетът работи и по Здравна каса

Поемат се по две процедури за възрастни и четири процедури за деца годишно след представяне на валидна здравна книжка.

История


Нашата практика за първи път отваря врати за своите пациенти преди повече от 20 години благодарение на усърдието и амбицията на основателя ѝ – д-р Пламен Помаков – дентален лекар с поливалентна специалност, насочен към грижата за възрастните пациенти. От 2012г. участие взима и д-р Антония Помакова, която пък основно е ангажирана с най-малките пациенти, естетичната дентална медицина и ортодонтските проблеми.

Със сегашната си локализация в центъра на града кабинетът е вече от десет години, като непрекъснатно се модернизира и изменя в такт с най-актуалните изисквания и иновации в света на денталната медицина.

дейност, история и мисия на кабинета
дейност, история и мисия на кабинета 2
дейност, история и мисия на кабинета 3

Мисия


В клиничната си практиката ние вярваме и се осланяме на факта, че пациентът е не просто обект за извършване на професионалната ни дейност, а човек – със своите проблеми, притеснения, нужди, желания и изисквания. Целта ни е да работим не ВЪРХУ, а С пациента с презумпцията, че така бихме могли да постигнем най-добри резултати. Стараем се не само да останем удовлетворени от свършената работа, а да дадем на вас, нашите пациенти, комфорт, сигурност и, разбира се, здрава и красива усмивка! Ето защо държим при нас да получите нужното внимание и правилното отношение!